Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mormor. 1914 - 2008.


Att försvinna i ett andetag


Utanför yr brandgula löv
I ett dämpat höstrum somnar du
från barn och från ålder

Du vaknar av en plötslig lättnad

Du blinkar mot solskenet,
Drar in en svag doft av pioner
En varm hand mot din kind

En mor, en far, en syster, en bror
En make - de finns här
Alla saknade men älskade;
återfunna

Det finns inga klockor någonstans
Ingen tid
Det finns bara lättnaden

och lugnet




Fri vers av astranova
Läst 497 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-01 21:34



Bookmark and Share


    Janniqa
shit! tack för inspirationen, du e en klippa, nallar lite av dig!
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

astranova
astranova