Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med anledning av Pridefestivalen


My sister\'s pride


Kära syster,
ditt liv har varit en kamp,
att få vara den du egentligen är,
att bli accepterad
och älskad för din egen person!

Människor vänder sig om på gatan när ni kommer
du och hon
En del kastar glåpord, andra rodnar, somliga ler
men för vissa
bara ett fåtal
är det ingenting konstigt alls

Ni ser på varandra med ömhet
hur svårt kan det vara att förstå

att kärleken finner sina egna vägar?






Övriga genrer av tanto
Läst 471 gånger
Publicerad 2005-08-01 21:26



Bookmark and Share


  Markattan
Nej, hur svårt kan det vara...? Kärleken finner alla möjliga platser att gro på.
2005-08-02

  kath
ja, det är tur att människor vågar just det tro på kärlekens egna vägar ...väldigt fint formulerat
2005-08-01
  > Nästa text
< Föregående

tanto