Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pizzatopping

Det kallas inte ens för skinka
det heter "pizzatopping"
när det kommer från grossisten
Gud vet
vad de skära strimlorna egentligen består av
och så klagar du
över att det inte är riktig oxfilé
på din Ciao Ciao.




Fri vers av Lars Anders Johansson
Läst 547 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-01 22:46



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Av anledningarna som radas upp i din text så äter jag i princip alltid vegetarisk pizza och det där sistnämnda är väl förresten en hund... ;)
2008-10-01

  Sanningsägaren VIP
Klockrent!!
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Anders Johansson
Lars Anders Johansson