Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormigt


Jag tog dig med storm
och du blåste bort...




Övriga genrer av Mathias
Läst 745 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-01 23:32



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
ja! Detta är ju bara så enkelt o bra...underbart....*
2005-08-14

  Amy (F)
haha härligt!
2005-08-12

  Smultris
Bara jag som smyger här igen...
*Läser vackra ord*
2005-08-03

    ej medlem längre
Väldigt stormigt! Fian ord som satt perfekt. Tänk att två meningar kan vara som ett helt pussel.

Man försöker och är säker att fånga en man förälskat sig i, men lyckas inte och personen i fråga försvinner oförstående bort.
2005-08-02

  Smultris
Herregud...varför har inte jag skrivit denna???!!!

Helt underbart...
2005-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Mathias