Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Se målning Solnedgång i Nic´s akryleria


Jag ville måla.......


Jag ville måla en tavla
en tavla om Livet


Hur målar man Livet?


Sökte svaret
utan att finna


Överlät min hand
mina penslar
mina färger
till Någon
som gav liv
åt min önskan


För mitt inre öga såg jag
ljuset,
Livets ljus i
gränslandet mellan
himmel och hav
i oändligheten


Livet var i ljuset


Ljuset var Livet




Fri vers av Nic
Läst 928 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2005-08-01 23:48



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Synnerligen fint!
2019-02-07

  Siggesdotter
Det tyckte jag mycket om! Tänkvärt och moget
2009-08-19

  Cosmic Johanna
Vackert sa poeten till konstnären som skapade ur livet:-)
2009-06-06

  Ola Rydberg
Vacker dikt
kändes skön att vakna till
2007-09-08

  Michaela Dutius
Underbar dikt med hopp.
Visst målar du - men med ord!
Allt gott till dig!
2007-06-08

  Bodil Sandberg
När man vaknar på morgonen och läser denna då känner man att dagen ska bli bra -mycket vackert
2005-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic