Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du mig nu storebror?

Blodet rinner ner från armar och veck.

Titta storebror jag har tatueringar.

Ögat blått och blodet rått.

Titta storebror jag tog honom.

Såren sitter djupt i händerna och blodet piskar ner över marken.

Titta storebror jag har kompisar.

Stapplar fram med en glasögad blick.

Titta storebror jag är full.

Står ensam kvar i hörnet och frågar efter ett liv.

Storebror har du något över?

Står ledsamt kvar i regnet och låter kylan ta över min kropp.

Storebror har du en jacka?

Ser ljuset lysa långt bort på vägen...

Blodet rinner ner för ett ensamt ansikte.

 

 Öppna ögonen storebror....ser du mig äntligen nu?




Fri vers av Himuro
Läst 389 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-02 19:09



Bookmark and Share


  aol
en sorglig ensam text
2010-06-17

    stelnad
jätteledsam text, verkligen :/
hoppas du finner lindring i skrivandet, och kram till dig vännen!
2010-04-19

    ej medlem längre
VI ser DIG.
2010-03-23

  miss julie
... skitbra ... allt annat överflödigt
2010-01-05

  aol
jag ser dig
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Himuro
Himuro