Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från: "Humor för vår överlevnad"


MÅNGUBBE



Lita ej på gubben
han som skymtar fram
fram där uppe
högt på himlapällen.

Han verkar le mest hela tiden
men skenet kan bedra
titta noga, tänk!
verkar inte gubben ganska blek, så säg?

Månskenssonat, ja visst!
Fullmånetokighet?
Existerar den?
Akta dig för månsken och för mångubben!





Fri vers av Nils Sondefors
Läst 633 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-02 19:50



Bookmark and Share


  "Dempa"
Ja, han döljer nog någonting.
Den dära förbaskade inställsamma smilfinken :)
2008-10-03

  Lena K Nilsson VIP
Således bäst att se upp eller...?
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors