Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYCKA


Lycka,
vad är lycka?
att riktigt lyckas
är ord jag inte helt lyckas förstå.

”Skomakare, bliv vid din läst!”
är detta bra?
”Förverkliga dig själv!”
är detta månntro bättre?

Vem vet?
varken du
eller jag.
Men förnöjsamhet ett steg på vägen?




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 584 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-02 20:08



Bookmark and Share


  KristinaE
.. lycka och förnöjsamhet är ord som sprider hoppfullhet - stor glädjeton i detta lilla alster!
2008-10-06

    ej medlem längre
Ja vad är lycka? Vet inte.. men jag vet trots det... när jag känner lycka. Förnöjsamheten känns bra att vara i.. undet tiden
2008-10-05

  Larz Gustafsson VIP
Förnöjsamhet kan man bara uppleva om man är nöjd.
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors