Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världen är fucked up

jag läser kontaktannonserna
i DN
alltid lika fascinerad
av drivet
av vad som driver människorna
att söka människor
via annons
när det finns människor överallt
om vi bara tordes prata
tilltala
närma oss
som om det vore det farligaste av allt
att vilja prata
och komma nära
och riskera
att inte vara önskad

fuck vara önskad!
det är inte viktigt

jag fattar bara inte alla mängder med kontaktannonser
i tidningar
och på nätet
samtidigt som alla mina grannar
och alla jag möter på gatan
och på bussen
bara tittar bort

världen är fucked up




Fri vers av Lily E.
Läst 440 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-02 22:48



Bookmark and Share


  blaite
Ja den är fucked och delivered..
2009-08-02

  Anguis
Intressant. Jag är medlem på spray däjt och likaså den här sidan (som är likadan typ). Varför? Bra fråga! För att det är enkelt kanske?
I Stockholm är man livrädd för den typen av kontakt. "hjälp, tänk om han mittemot mig faktiskt säger något??"

F.t.W.
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lily E.