Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag går han i hand med min egoism och så när de tre gummorna går på marknad så har jag alltid en extra vän med mig.


Egoism för mig, till mig.

Det är sällan det händer som så få händer vi har, två.
Jag tror på två, två faser, två karriärer om så två saker om vartannat, dessa två ska finna tvåsamhet i två världar.
Den som existerar i kanten och i kärnan.
Kärnans värld är fylld av gånger och händelser, vid kanten finns djup och allt de där andra.
Två viktiga saker är hjärtats väg och viljans, för de vill inte alltid samma sak. De är delade, tvådelade och tredelade, jag tror också på siffran tre men det är vid två saker jag har stannat.
Två saker klarar jag, alltid.
Och det är just de två som lyfter mig när det känns som om livet är i miljoner delar och jag bara har koll på två.
Min tvåsamhet har jag med mig själv. Jag älskar två.
Jag och mig.




Fri vers av Cizzi
Läst 455 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-02 22:52



Bookmark and Share


  Della K
Mmm...

Jag förstår.

I mig pågår det alltid konflikter mellan de två... och ibland tre...

Förnuft och känsla... förvisso...

Men viljan också... den egoistiska viljan... ha begäret... ofta baserad varken på förnuft eller känsla...
2008-10-23

  LassO
så 4 takt är en märklig företeelse hos dej... ;=)
2008-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Nora, here we come...
Min vilja är tudelad. Den ständiga dualismens dilemma.
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Cizzi
Cizzi