sekunder till år

den tid som krävs

för att läka sår

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sekunder till år

den tid som krävs

för att läka sår




Från tystnaden och vidare

 

 

i tystnaden

 

många frågor

 

mycket gråt

 

 

efter tystnaden

 

inga svar

 

bara hjärtats förlåt....




Fri vers av emilf77
Läst 639 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-10-03 00:28



Bookmark and Share


  Kameleont
Så sant och så vackert!!
2008-11-15

  Marreb
vad fint...
2008-10-13

  Maria T
Bara hjärtats förlåt.
Detta är stort
2008-10-03

    ej medlem längre
Ömt, sorgligt, ärligt, klokt
och mänskligt skrivet,
en kort mänsklig dikt om två personer,
sårad, tårar, förlåt
2008-10-03

  Cizzi
välbekant känsla, inte lika välbekant skildring!:)
2008-10-03

    Mymlan.
Så vackert du skriver! Dikten blir fullständig med sitt vackra rim på gråt och förlåt.
2008-10-03

  lyckeli
Skön stillhet i dessa rader.....
2008-10-03

    WaldElin
helt fantastiskt!
2008-10-03

  Malin Magnusson
vilka rader du skapat!

ska ta med mig dem och vagga dem i stilla dröm

Tack och god natt!
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77