Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar

Bubbla.

Otillfredsställdhet.

Skapad av
instängdhet.

Som jag
inte kunnat
eller
kan
ta mig ur.

Ska det vara så här?

Allergi.

Mot livet igen?

Hjälpte inte att gå ut.

Brukar hjälpa.

Darrar inombords.

Stress.

Lugnande.

Tårar.

Vill krypa ur mitt eget skinn.

Spräcka.

Smärtan.

Härda ut.

Det går över.

Är du där?

Motgångar.

Går mot utgången.

Ingång.
Utgång.
Ingångar.
Utgångar.
Nödutgång.
Rondell.
Vilse.
Karusell.
Spunnet socker.
Kladdiga fingrar.
Rosor,
men även
taggar.
Blod.
Ditt blod,
mitt blod.

Alltid tillsammans.









Copyright ~ Pluie ~©2008




Fri vers av ~ Pluie ~
Läst 482 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-03 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~ Pluie ~
~ Pluie ~