Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bära dig

Du är ett vackert smycke
i ett skrin,
som jag inte kan öppna.

Du är för vacker
för att bara ligga där.





































Copyright ~ Pluie ~©2008




Fri vers av ~ Pluie ~
Läst 538 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-03 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~ Pluie ~
~ Pluie ~