Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se färgerna- längta efter mig Krama mig


Färgstarka hösttid

Höstens underbara färger
vinner över det dystra mörkret

Likt ett singlande höstlöv
seglar min läntan mot din famn

Ta imot mig lika mjukt
som lövet landar

Låt vår Kärlek blomma
Välkommen i min famn






Fri vers av Led Floyd
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-03 04:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Led Floyd