Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnets allvar

Bara att härda ut.
Härda ut känslorna.
Härda ut smärtan.
Härda ut livet.
Det gör ont.
Tårar.
Din axel.
Din nakna rygg.
Mina händer.
Vill aldrig släppa taget.
Jag vill vara dina andetag.
Färdas runt i din kropp.
Läka dig.



















Copyright ~ Pluie ~©2008




Fri vers av ~ Pluie ~
Läst 446 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-05 22:38



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
-Tack Jag Känner Och Minns Att Färdas Är Skönt-
2008-10-06

  mikaelarchangel
tack
jag känner och minns att färdas är skönt
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

~ Pluie ~
~ Pluie ~