Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är alltför ung för att dö och alltför gammal för att leva





På doftande kuddar

drömmer jag om dig


Den är djup

som havet

och

het som en vulkan


Dina ögon,

dina vackra ögon

är som sjöar


Min själ

vilar i dem,

i dessa vackra djup


I din djupa famn

vill jag somna

och njuta

vid ditt bröst


I din djupa famn

vill jag drömma

och vakna

vid din sida




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1044 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2008-10-03 16:28



Bookmark and Share


  Mangal VIP
En vilsam läsning om en så innerlig önskan.
2009-02-08

  ~alruna~
så vackert som bara livet kan vara
2008-10-06

  Michaela Dutius
En dikt om längtan och hopp som berör
2008-10-06

    © Birgitta Wäppling VIP
En fin kärleksdikt, med stygn av saknad och vemod.
2008-10-05

    CamillaN
Vackert kärlekspoetat!
2008-10-05

  aol
oj jag blev helt betagen i din fina dikt de är just så avspeglande
den hör livet till
2008-10-04

  Spir@
Fint skrivet! =)
2008-10-04

  Lejonhjärtas poesi
Vackert skapat, ljuva drömmar och stark kärlekslängtan.
2008-10-04

  Elaine.S VIP
Vackert och kärleksfullt...med en gripande titel
2008-10-04

  Angeldust
precis så tänker jag med...för ung för att dö, men för gammal för att leva :-s ....Kram Tinny (40 årskris kanske)
2008-10-03

  * Ammi *
Kärlek, kärlek
så vackert!!
2008-10-03

  devilsangel
Så vackert!! helt underbar läsning om riktig kärlek, värmen sprider sig...
2008-10-03

  Gryft
Som kärlek!
2008-10-03

  Kristina Wallbing
Underbart och lyriskt så vackert!!
2008-10-03

  Hallonet
En underbar dikt!
2008-10-03

    ej medlem längre
Fantastiskt vackert skrivet..
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic