Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urkraft

Kallt

Mörker

Virar halsduken ett extra varv

Syremoln

Följer stigen
vet inte vart den leder

De är så vackra
står där med sina majestätiska kroppar
långa armar som lätt kan gå av

Känslor
kom tillrätta
genom vad mina ögon ser
och min kropp känner

Vind

Viska i mitt öra














Copyright ~ Pluie ~©2008




Fri vers av ~ Pluie ~
Läst 460 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-09 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~ Pluie ~
~ Pluie ~