Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelt



Ny

helt Ny


känslan av tveksamhet
försvunnen

Annorlunda

helt Ny



jag har
vatten i lungorna
rött hav i blodet
undervattensvulkan i bröstet
på gränsen till eruption en

känsla
en känsla
en
känsla


*****

när jag var liten
ville jag inte ha

någon

ting

alls


vad som förändrades?
eller när
eller ens varför


nu häller jag ut mig själv över relingen
ett glas
och glaset
borgen buren
järnet kring hoppets puls

men jag är inte rädd

JAG
ÄR
INTE
RÄDD

jag består till 75 procent av vatten
så hey
trefjärdedelar
känner igen sig

resten
har jag bara
livnärt
ändå


men jag består av 75 procent vatten
mälaren är 19 grader

och du är

helt Ny






Fri vers av Elin S
Läst 467 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-08 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S