Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat


Jag famlar i mörkret, söker efter trygghet.
Jag faller framåt.
Känner hur hjärtat bankar.
Men plötsligt så brister min bröstkorg.
Och hjärtat faller ner på marken framför mig.

Du plockar upp det och ser när det slår i din hand.
Sen släpper du ner det på marken,
och trampar på det.
Sen står du skrattande och ser på, medans jag sakta tynar bort.
In i sömnen och bort från denna värld.




Fri vers av kjamlello
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-04 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjamlello
kjamlello