Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan som gud glömde


Ensam flicka på en strand.
Utan någon att håla i sin hand.
På alla killar hon litat blint,
Men varje förhållande var ännu en fint.

Flickan är förälskad i kärlekens makt.
Och mången gång hennes vänner sagt,
Sluta bry dej du klarar dig själv.
Men vad ingen förstår är att utan kärleken,
Kan hon lika gärna dränka sig i en älv.

Ont i magen varje dag,
Aldrig denna flicka känt sig glad.

Kärleken växer sakta i hennes bröst.
Men ej ingen kille vill ge henne tröst.




Fri vers av kjamlello
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-04 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjamlello
kjamlello