Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?!


Varför gör det så ont för?
Det känns som att jag inuti dör.
Alla bara försvinner bort.
Varför hoppas jag att mitt liv ska bli kort?
Jag förstår inte varför.

Jag skriker på hjälp,
men det är ändå ingen som hör.
Vad ska jag göra?
Vart ska jag ta vägen?

Jag vill inte såra,
Men ändå bråkar jag och skriker.
Medan alla jag älskar mig sviker.

Varför kan ni inte se att jag behöver er.
Försök att se, inte med ögonen utan med hjärtat.
Så kanske ni kan se,
vad det är som inuti mig har smärtat.




Fri vers av kjamlello
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-04 14:11



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Åh, rop på en utsträckt hand och någon som kan lyssna och förstå och finnas där.
Den var mycket bra skriven.

Blunda och se Min hand jag sträcker ut till Dig.
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

kjamlello
kjamlello