Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen kärlekssång

hur ska jag veta om himlen är blå
hur ska jag veta om molnen är fria
hur ska jag veta om gatan är grå
när inte du är här

hur ska jag veta om vinden blåser
hur ska jag veta om saltet smakar
hur ska jag veta om låset låser
när inte du är här

hur kan du be mej att existera
hur kan du be mej att fortsätta leva
hur kan du fråga om himlen är blå
när inte du är här

det här är ingen kärlekssång
vi har aldrig vart turturduvor

men hur kan du fråga om molnen är fria
när inte du är här
när inte du är här
när inte du är här
och berättar vem jag är




Fri vers av Ai
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-04 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ai