Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför ditt hjärta byggde du en stor stenmur





Oron spred sig

efter dina kalla ord


Utanför ditt hjärta

byggde du en stor stenmur

och

du lämnade mig där


Efter dina ord

sprids jag

som pärlor

från ett trasigt halsband




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 735 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2008-10-04 19:40



Bookmark and Share


  Havsbris
vemodiga och modiga
ord, vad är glädjen
jag läste om förut??

Håll i dig vännen!
grattis för placering
som läsväda!!
Njut ;o)

kram
2008-10-06

  Gryft
Som man va med..
fint..
2008-10-06

    Martina Östlin
Mycket bra skrivet... sorgligt!
2008-10-06

  Angeldust
Väldigt bra skrivet..kram Tinny
2008-10-06

  devilsangel
Hårda ord kan skära som knivar i hjärtat..stark text om smärta och vackert halsband som blivit trasigt...
2008-10-05

  Fånga dagen
Det här var en stark smärtsam dikt den sticker i hjärtat

Mvh Anna-Karin
2008-10-05

    ej medlem längre
Mycket talande bildspråk. Vissa bygger torn för att skydda sig mot närhet, som kanske väcker rädsla. Pärlorna som rullar bort från det trasiga halsbandet är en intressant bild. Jag har sett hur just detta hände en kvinna i trängseln i en folksamling. Hon var förtvivlad när hennes pärlor rullade bort..
2008-10-05

  Elaine.S VIP
En talande bild till din bildrika text, bra skrivet!!

"Efter dina ord

sprids jag

som pärlor

från ett trasigt halsband"
2008-10-05

  mjuk
Precis så är det.Du har fångat känslan såååååå bra. Mitt i prick :)
2008-10-04

  * Ammi *
oj en sån smärta, men så vackert ändå!
2008-10-04

  friheten
Så bra skriven!!!
2008-10-04

  prinscess VIP
mycket bra skrivet
2008-10-04

  anits VIP
Bra skrivit om hurdet
är att känna sig utanför
2008-10-04

    © Birgitta Wäppling VIP
Fin beskrivning av kyla och utanförskap.
2008-10-04

  aol
man riktigt känner hur din dikt går rat till hjärtat man vill skydda dig
2008-10-04

  Lejonhjärtas poesi
Berörande och ja ibland kastar vi pärlor efter svin.
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic