Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du & jag

Jag vill leva hela mitt liv med dig,
Ett underbart liv med dig
Du som gör mitt liv värt att leva
Ber till Gud att vi en dag delar ett barn
Delar ett fint hus
Delar en vacker dröm

Tanken på ett liv utan dig i mitt liv
Får mig att falla ner på knän
Med tårarna rinnande nerför kinderna
Och känslan av att vilja slå på saker

Men det blir vi, jag och du
Känner det på mig
Hur mycket än alla kommer att förbjuda vår vackra kärlek
Så lever vi ändå för varandra
Du och jag




Fri vers av Endless Love MS
Läst 569 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-05 00:30



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, jag känner att så skall det vara
2008-10-05

  friheten
Så vacker srkiven, all önskan till er.
2008-10-05

  tRAsSeL
åh,så vacker <3
2008-10-05

  Eaglemountains VIP
Fin dikt om förhoppningsvis livslång kärlek.....
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS