Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bleckhorn


Så tänkte jag då neka helt

det att jag är försupen

att orken rör sig blek och stelt

med kropp och tanke undankrupen


men sen tänkte ändå skriva ner

det som jag vill erkänna

och nog så skulle det ha blivit mer

om jag bara haft en penna...







Fri vers av Karl Robertsson
Läst 468 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-05 13:13



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Dina rader sjunger på en ton, en melodi som leder tanken tillbaka till Nils F. Bra gjort...
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Karl Robertsson