Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klädhögar döljer inte repor i parketten


Jag flyr min trögflytande vardag
genom leende inslag
som varken är säkra eller uppenbara
Mina frågor väcker enbart din ovisshet
och min hjärna känns tung mot pannan
när huvudet faller mot bordet

Du undrade varför min puls var så hög
En attraktion vill hålla dig nära
och jag kan inte tänka klart
när dina fingrar utforskar mitt inre

Gatuljus genom fönster kastar skuggor
när jag vill studera linjerna i ditt ansikte
Min rygg ligger tätt mot ditt bröst
och du andas inte lika tungt som förut

Till slut känner jag mig intrasslad
i mina egna tankar
och smyger när jag knyter mina skor
Men det känns fel att gå
utan att höra dina fotsteg i otakt med mina

Regnvatten fuktar mitt hår
och vägen hem känns oändligt lång




Fri vers av Natalie VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-05 13:21



Bookmark and Share


  Blodros
... den här känns som en tidig morgon(eller sen natt), och den väcker igenkännanden..
att vara ensam med sina tankar under timmar när inget annat stör
gillar!
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP