Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...eller inte, men varför inte låtsas och ha djävligt roligt?


GÖTEBORG LEVER BARA INATT!!!!!

hej vet du vad
jag tycker vi drar ner en sväng på stan
häng på, kom igen, snälla
jag har världens plan

vi kan bygga ett hus och sedan
lägga in några raketer
låta det smälla

men hallå ska du gå redan?
nej nej kom hit
jag ska ge dig allt jag kan
bit för bit

men kom igen
upp med dig
du kan inte sova nu
vakna vakna
BU

tycker vi liksom glider
ner på stan
vi kan dansa längs
Avenyn
kan dricka alkoholfri cider
och jag ska ge dig

allt jag har bit för bit
om du bara kommer hit




Fri vers av Sandrew
Läst 398 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-05 17:11



Bookmark and Share


  Junibarn
Jag trallar hela den här i huvudet när jag går omkring i haga och njuter av Götet.
2008-10-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
I morgon också
hoppas jag, men
förstår, blir ni ett
gäng kan det bli
ett gott slag i ert
drag! Lycka till!
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew