Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under en stjärna som kanske redan slocknat




Någon ropade på mig

men

det var länge sedan


Här finns inte munnar


På min hand faller

en droppe regn


Så lätt allt är

i en droppe regn


Under en stjärna

som kanske

redan slocknat

vill jag simma med dig

till vårt

gemensamma hav




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 722 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-10-05 21:48



Bookmark and Share


  Maria T
Någon ropar på mig
men det var länge sedan.
Men ropet finns kvaar...
2008-10-08

  Fånga dagen
Jättevackert skrivet och bilden likaså
kram ak
2008-10-07

    Lindizz
Poesi i vackraste form, applåder!
2008-10-06

    Ken Cassel
VACKERT

Kramar
2008-10-06

  anits VIP
Så vackert skrivit
fin poesi
2008-10-05

    ej medlem längre
Du skriver så fint!
Den sista strofen är helt fantastisk... "under en stjärna som kanske redan slocknat" Denna mening ger ett svindlande perspektiv. Det tar tusentals år för ljuset från en avlägsen stjärna att nå oss.. kanske finns inte stjärnan mer.. men dess ljus når oss ändå. Att simma i havet tillsammans under det ljuset.. Mmmm...
2008-10-05

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Funderande och drömmande vackert. Något som jag själv kan fastna i... Hälsar vännen Fredrik
2008-10-05

  mare VIP
vackert skrivet......
2008-10-05

  Lejonhjärtas poesi
Vackra ord om längtan till gemensamt hav.
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic