Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtida utsaga - sunryu

Så bär det då av
på sista utlandsresan-
inget bagage




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 566 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-06 07:23

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Variant på dödsstädning...
2008-10-06

    ej medlem längre
Avklarnat och enkelt. Minnesvärd.
2008-10-06

    papillon
Bara en obol för biljetten på färjan...........
2008-10-06

    ej medlem längre
Denna känns ödesmättad... dramatisk.. men ändå lugn.
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP