Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.,.,.


Till en vän <3

Så jävla många gånger jag kallat henne slampa
Men det är jag som är slav till mina tankar

Jag ber till anden
För jag vill bara stoppa mina andetag

Jag orkar inte leva
Jag vill inte existera

Jag behandla dej som skit
Så nu är du ute ur mitt liv
Tog dej för givet
Alldeles för länge

Jag vet att det inte verkar som om jag saknar dej
Jag vet att du tror att jag hatar dej

Snälla, förlåt för det jag sa
Snälla, förlåt för det jag aldrig sa
Förlåt för det som var





Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-06 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX