Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har redan sovit i samma säng

Sommaren hostade sina sista andetag denna dag
Gick på gator som aldrig gett mig helheten förut
Gamla kvarter blev som nya
Brevid dig

Utsikten över Västerbron bredde ut sig framför mina ögon
Såg du den
som jag

Symbolen för frihet
och brudpar
i converse

Varma och berusade
tillbaka på ruta 1

Dags för farväl
eller vill du vara i mina rum
en liten stund till

Kaffe?
Gärna

Kaffesmaken smekte våra tungor
nästa gång vill jag vara den som smeker din

Så nytt
men vi har redan sovit i samma säng

i bland är det enkelt
i bland är världen så liten
att jag bara skulle vilja vara där
ensam
med dig




Fri vers av MinnaSofia
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-06 11:46



Bookmark and Share


  Freya
Själva texten är lite hackig och fångar mig inte riktigt. DEt hackiga är i och för sig väldigt fint men.. jo det är någonting som fattas...
däremot är slutet jättefint och jättesmart.
Det tycker jag om! <3
2008-10-06

  Don Jorgé
Fint.
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia