Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som jag skulle ha älskat





Allt förändras

men

min kärlek

är densamma


På himlens stränder

bygger jag mina drömmar


Mina drömmar flyger

för att

släcka sin törst

i dessa vackra djup


Trädgård och flod av glömska

där alla älskar

är

som havets våg

som

får oss att drömma

om evigheten














Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 693 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-10-06 12:34



Bookmark and Share


  Maria T
På himmelens stränder
samlas all vår kärlek
för evigt.
Dikten berör mig starkt
2008-10-08

  mare VIP
så vackert diktat.....
2008-10-07

  Lejonhjärtas poesi
Underbar poesi till vacker stämningsbild
2008-10-07

  prinscess VIP
vad vacker
2008-10-06

  Elaine.S VIP
Oändligt vacker poesi...
2008-10-06

  Eva Langrath VIP
Vackert och vedmodigt om kärleken som går dit den vill.

Eva
2008-10-06

  Gryft
Så sant..
"föremålen ändras
men kärleken består"
heter de,eller? ;-)
2008-10-06

    Martina Östlin
Så vackert!
2008-10-06

  anits VIP
Mycket vackert om kärlek,
men känns ändå vemodig
2008-10-06

  Michaela Dutius
Mycket vacker- romantisk- längtande fylld av vemod
2008-10-06

  * Ammi *
Underbart!!
Himmelskt vackert, älskar dina dikter!
2008-10-06

  Nasrin
" Där alla älskar är som havets våg"
känslofylld och vackert!!
2008-10-06

  Aisha VIP
"allting förändras
men min kärlek
är densamma.."
...en vacker text ......
A.
2008-10-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
En dikt skriven
för den, som har
Ditt hjärta... Fullt
ut, jag som Du
hoppas på ett
lyckligt slut!
Alltid!
*****
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic