Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Var ska jag stå så att jag hörs

 

var ska jag sätta foten
var ska jag stå
så att det jag har att säga

h ö r s

till hela svenska folket

 

det borde bevisas
genom forskning
det som vi alla redan vet

r o p a s   u t

till glädje för fler

 

vill ni höra
vad det är
jag vill säga

l y s s n a   d å

noga och läs mina ord

 

man kan skriva sig frisk
och på köpet få nya vänner
och dessutom slippa bli galen av ensamhet

och om du inte tror mig

så gå in och pröva dina vingar här på poeter

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-06 13:00



Bookmark and Share


  jardan
Ha, så underbar och sann
2008-10-13

  aol
så sann rak poesi gillas
2008-10-11

  Bibbi VIP
Ja, jag tror att jag skriver under på Gunilla här!
Där har jag stått förr tillsammans med min man och ibland barnen fast ett annat budskap.
Det fungerar verkligen att nå ut där...
Applåd och bokmärke.
2008-10-08

  Gunilla VIP
Kanske mitt på Sergels torg
en poetmassa
diktande
berättande
om diktens mirakler
2008-10-06

    ej medlem längre
poeter.se har räddat mitt själsliga och fysiska liv!
tack Ulla!!
2008-10-06

  Ilona _L
Jag vet inte hur jag skulle klarat detta år utan er alla!
2008-10-06

  * Ammi *
ja om det vore så enkelt så skulle jag skriva dygnet runt.

men jag glädjs med dig om du har lyckats i alla fall .. kram
2008-10-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Stämmer fullt ut!
Borde stå, som motto!
******************
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP