Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Ständigt detta hav

 

trampar nya stigar

finner vägar

bär mig

 

detta hav

ständigt

samma hav

 

bär mig ständigt

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-06 17:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det här språket förstår jag barnbarn till yrkesfiskare och uppvuxen vid hav...
applåd!
2008-10-08

  Mona*
Härligt!
2008-10-06

  Gunilla VIP
Havet
- urhavet som en gång födde oss
drar oss ständigt
till sig
Ätminstone delar jag din
dragning till havet.
Vackert Ulla!
Både bild och text!
2008-10-06

    ej medlem längre
Du säger här det jag så ofta tänker!! Havet är en del av mig som att andas...
Underbar!
Bokmärker!
2008-10-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett hav
är ett viktigt nav
det bästa Gud oss gav
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP