Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt

 

allt

har sagts

men finns

ändå kvar

 

allt

har varit

men finns

hela tiden

 

allt

som ej kan

sägas ska

ha utrymme

 

allt

som kommit

har också

gått

 

allt

väntar på

snötäckets

tjocka tystnad

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-06 18:19



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja det var liksom allt, f ö så ser jag fram emot vintern, ljuset!! snön lyser upp och sinnet tar ett skutt i drivorna .. snöänglar inte att glömma ..
tack ..
2008-10-06

  Gunnel Eriksson VIP
En dikt som kräver mycket funderande!
Skickligt skriven. Jag tycker om de korta raderna.
2008-10-06

  Gunilla VIP
Lite krasst
- Intet är nytt under solen!
Vackert skrivet
om det oförgängliga!
2008-10-06

    ej medlem längre
ujuj...poetar du redan om den för mig halvt förhatliga vintern?? *S*
Men du gör det så vackert så du är ursäktad....*L*
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP