Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elva år



Champange high och allt snurrar förbi mig
skriver lösryckta andetag genom
rödsvarta bokstäver från en skrivmaskin med
dåliga färgband,
vi växer ur oss själva

sinnesbilder
ögonblicksminnen,
Livet
gör oss storslagna strålande
skakande,

en Livingstone i djungeln
ger våra drömmar lebensraum

och ovanpå det förflutnas benknotor
byggs framtiden.





Fri vers av cecabom
Läst 388 gånger
Publicerad 2008-10-06 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cecabom
cecabom