Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kom att tänka på vilket poetiskt ord detta är. Men jag hade nog inte kommit att tänka på det om inte Havsbris funnits här, så tack!


Havsbris

Havsbris

fyller mina segel
och för mig ut på vågorna

Havsbris

fyller mina lungor
med sin friskhet och sälta

Havsbris

fyller mitt sinne
med glädje och frid

Havsbris

skulle jag alltid vilja känna omkring mig!




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 1122 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-10-06 19:16



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Ja, var gång jag kommer så att jag kan se havet, känner jag suget. Jag vill ut! Havet är som livet — underbart ibland, skoningslöst ibland.
2008-10-08

  Carl Thomas
Det här var ju gulligt!
2008-10-07

  Havsbris
grattis för läsvärda
vännen, så klart är
det ;o)
doftar, smaker, färger,
sinnen alla där ;o)

kram!
2008-10-06

    ej medlem längre
Håller med.. Havsbris är allt detta.. gillar hur du beskriver både poeten och vinden.. Jag andas in denna friska fläkt och dikt
2008-10-06

  berxper
En fin hyllnig och en underbar dikt!
Havsbris stormar och smeker överallt.
Du skriver skön poesi!
2008-10-06

  Njord
Härlig text där man känner hur vinden fyller lungor och hjärta.
Princess 55
2008-10-06

  Havsbris
Glömde säga,
färgen och struktur
du ger till dina verser
är så otroligt uppfriskande,
man kan nästa känna
brisen och doften från
havet i kroppen ;o)

en fröjd till alla sinnen
TACK!
2008-10-06

  Havsbris
**Jag kom att tänka på vilket poetiskt ord detta är**

Eller hur? Så mycket kan
man hitta i ett sådant
ord, allt det du beskriver
så ödmjuk och öm!!

Allt som har att göra med
naturen och människos
andlighet och även verklighet...

Du är underbar på alla sätt
och vis; poeten och människa,
må brisen från havet blösa
alltid frisk och sund i din själ!!

Tackar och bugar mig för dina
ord och alster ;o)

kram!!
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP