Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så många oden

Så många oden
och symfonier
tillägnade din silhuett

och för en enkel
flicka som jag
med en erfarenhet
av vyer
- vita, oändliga och tysta -
känns kärleken
krävande långt borta

men här är min hyllning
till dina körsbärsspröda torg
till din ansiktsmylla
till din historieskatt




Fri vers av sompio
Läst 519 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-06 19:45



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Mycket vackert skrivet, i en text som fångar läsaren och lockar till läsning.
2008-10-09

    pladask
åh! det ligger så bra i munnen!
och jag får bilder, av något slags byte av liv, från landet till storstan kanske. tänker jag mig.

jag snubblade lite på körsbärsspröda. svårläst ord.
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

sompio
sompio