Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Oss Alla


Till Oss Alla

-Tjackar pulverpuffran på plattan, dunkar dumdumkulor i trumman..
Onlinetrippad på internet...
-250 millimeter från televisionsapparatens blodplasmaskärm...
Pupillfixerade ögontjänare blundar vaket...
-Ren Rot Ren Rök Ren Rit..
Funderar utan udd utan undran...
-Begrundar beundran...
Beundrar bluffen...

-En färdigutvecklad förbindelselänk mellan ett sofistikerat tillvägagångssätt...
Lodisen lubbar, gängar gjuten gadd...
-Grym gubbe becknar biffig bimbobira...

Häftig drift en hyfsad afton
Shysst strof att softa till
Klyftigt stift stucket i ett skift
Härligt gift doftar stoft
En tyfon i en sfär

Figuren växlar form flyktigt.
Skapelsens skepnad skymtar ( nyansen i sin egen existens )
Gestalta individens initiativ.
En ren art genuint äkta till sin natur.
Skönja silhuettens av skapelsens eviga ord.

Rider regnets rinnande ridå
Penetrerar piskandes stormens öga
Daggdroppens dagliga drömmar brister




Övriga genrer av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 609 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-06 20:28



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
into the stoneage

in stain
2010-06-12

  lodjuret/seglare VIP
Riders on the storm, utöver light my fire, är en av de få låtar jag gillade med the doors... nu regerar 'de doorthink'ers' vidare och jag tävlar med den nyaste av ers majonnäs familjebildare in his futurum... tävlar i att snyta ut snorlobborna bakom mig i en blixtsnabb rörelse för att de skall hamna på marken, på golvet, i busken, på någons skor, ligger i hårdträning verkligen
2010-06-05

  Johan Bergstjärna VIP
Vacker underjordisk ordmusik.
2010-04-23

  lodjuret/seglare VIP
jag saknar en nagelborstes ambivalent bitande i den här texten, någon underton på gitarr såg jag heller inte till, inte ens fast jag lyssnade gömd i golvbrunnen
2009-03-12

    Glittra G
"Daggdroppens dagliga drömmar brister" .. gillade särskilt denna mening
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777