Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en gest

 

det lyser något

en stor välkänd våg
slår sig för bröstet

efter andan
sina händer
över massan

ett vindgissel gestikulerar

titta här titta här
fäst blicken i vädret

nu är allting borta

bara barnet såg
hur det försvann




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 648 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-06 21:10



Bookmark and Share


  Della K
*Poff Tjoff Pang Bom*

;)
2008-10-10

  himlens hemlighet VIP
att gå upp i rök*
2008-10-10

  Erik L
Det är många gånger en speciell upplevelse att läsa dina texter och det här var ett sådant exempel. Vad som är skrivet är väl egentligen dolt bakom orden eller mellan raderna. Tål att läsas ett antal gånger. Bra gjort!
2008-10-07

    ej medlem längre
När jag vill läsa något som inte
bara är skimrande vackra kärleks-
ord, utan POESI, som utmanar mig
som läsare, där jag får fram för mig
en text jag får ta tag i, gå in i - då
är DU en av de jag vill läsa.

Återigen - en text jag vill läsa om
flera flera gånger, för att smälta,
uppleva på nytt, se ur ett annat
perspektiv. Du äär ju så talangfull.
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP