Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetare förena eder.

Det gnabbas och bråkas, huggs i ryggen med hårda tag, armbågar ut!

I smyg....hoppas vi att det kanske inte märks?

Högt talas det om allt det stora, fantastiska och bra vi gör, för allt och alla!

I smyg....finns vår undran om sanningen?

Varje dag kommer vi, gör det som betyder mer än ord kan beskriva, ger av oss!

I smyg.... undrar vi vart vi är på väg?

Ger och får tillbaka, omedelbar respons, tacksamhet över himelens höjder!

I smyg .... vem vet det goda vi gör?

Vår önskan, den enda, vår stolthet tillbaka!

I smyg....undrar vi om någon ser oss?

Mitt svar till er UNDERSKÖTERSKOR.

Jag ser allt!!








Övriga genrer av Trollsländan
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-07 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trollsländan
Trollsländan