Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Den sista tofsvipan

 

höstsolens strålar

värmer ännu en stund

flyttfåglarnas gästabud

är dock över för denna gång

tornseglarnas glada

cirkuskonster syns inte mer i skyn

 

naturen har tystnat

förutom när stormar viner

 

strandskators raska kutande

uppkäftigt orange näbbars pipande är över

livlös strandkant 

inte ens maneterna är där

 

en kvarvarande tofsvipa

svänger sig frejdigt högt

måtte han inte vara för djärv

stanna för länge

frosten är på väg

och han ska långt

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-06 23:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Lyckans ost" som bor så nära naturen...
Tack för din sååå levande beskrivning.
Applåd!
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP