Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
L.


Och jag lyssnar på The Quiet Place, bara för att den påminner om dig

Du befinner dig inte långt bort,
men alldeles för långt bort för att jag ska kunna nå din hand
Natten är kall och cigaretterna smakar skit
Jag hatar att sova ensam

Det känns som ett Quiet Place

Jag tänker på vackra stunder jag tycks minnas vi haft med varandra
Trots att dom aldrig existerat
Jag känner mej så jävla puckad

Och jag lyssnar på The Quiet Place, bara för att den påminner om dig
Förstår du inte det?
Lyssnar på The Quiet Place
och saknar en famn som luktar så himla mycket Du som det bara går

Jag vet inte hur du luktar
Nej, jag gör inte det
Jag vet inte hur din famn känns
Nej det är sant, jag vet inte det heller
- men jag vet att du gillar The Quiet Place, och jag vet att du gillar mig minst lika mycket

Och vet du vad?
Ikväll duger det gott och väl




Fri vers av Elin F
Läst 401 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-07 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin F
Elin F