Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet

Försökte vara där ett slag för dig
Ibland är dagen som ett träsk, en sankmark man måste passera
Med sammandragen min

Såg ditt nya leende
Ibland är livet som att falla med ryggen genom ett moln av sockervadd
Med ett leende




Fri vers av Seud P Myno
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-07 03:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En bra dikt med fina metaforer
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno