Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se människan - Senryu

 

I smärtsam tillit

finns fröet till lösningen

 

av mänsklig samvaro




Bunden vers (Haiku) av Mr Lindemann VIP
Läst 658 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2008-10-07 07:33

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
lysande!
2009-05-08

  Sladjana Zubcevic
Så vackert skrivet.
2008-10-07

    Maria Malm
Snyggt..jo..men funderar på innehållet..om det verkligen måste göra så ont..
2008-10-07

  -Ulla Tilemo- VIP
STRÅLANDE
2008-10-07

  Mygg
Absolut! Utan tillit kväver misstrons ogräs det spirande fröet.
Kloka ord!
2008-10-07

  Peter Matsa
Komprimerad klokhet i fina rader
Mycket bra!
2008-10-07

    ej medlem längre
Så kort, så enkelt och så rätt! BRA!
2008-10-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Helt rätt!
Ibland får man
gå igenom ekluten
för att nå fram!!!
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP