Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GEVALIA SJUNDE OKTOBER

frosten griper tag i allt

som låter sig förfrysas

ljuset lyser in på allt

som låter sig belysas

värmer mig med kaffe

har en hel dag kvar att fånga

cirkelkaffe, kanske...

mina cirklar är för trånga

sitter i gevalia

där jag är akterseglad

ville gå ombord igen

kajutan är dock reglad

dricker kaffe

värms av det

och morgonsolens strålar

lyser på konstnärerna

på bilderna vi målar

tjejen på cafét är fin

jag önskar att hon ville

sitta i mitt knä en stund

men hon har säkert kille...

biblioteket öppnar snart

och det ska jag besöka

inte fått nåt jobb ännu

men fortsätter försöka...

LARZ GUSTAFSSON  7/10 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-07 09:31



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag har Gevalia hemma...! :)
2008-10-07

  bluesatin
Hej Larz!

Väldigt bra skrivet. Vilken rytm. Du kan verkligen skriva!!! Hur du har fått ihop detta är verkligen en gåta. Hur du kommer på det! JAG ÄR VERKLIGEN IMPONERAD! Thank you again.
2008-10-07

    ej medlem längre
Härliga rader om en helt vanlig dag...
2008-10-07

  Angeldust
Kaffet det bästa i hela texten..kram
2008-10-07

  anits VIP
En fin längtansfull vardagsberättelse
2008-10-07

  mare VIP
härliga rader om livets vardag, med allt det nu innehåller...och sist men inte minst : KAFFE :)))
2008-10-07

  Eaglemountains VIP
Vardagen, förlorar många gånger sitt gråa, när solen bryter in. Man följer med i vardagshändelser......men tur att Gevalia finns....när man blivit beroende....
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP