Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om pennan är starkare än svärdet.


Tangentbordet är starkare än pistolen.

Spy din galla över krig

Försök att ständigt förändra

Ditt ord är inte längre ditt vapen

Dina registrerade fingertryckningar är skillnaden

Dina e-post meddelanden är dina ord

Vi suddar bort rader utan bläck

Vi infogar med ett knapptryck

Vi skapar intryck med smilys och wikipedia

Vapen är nu tangent avtryck

Blogg är nu dina tankar

Internet är nu din värld

Är du redo för sanningen?




Fri vers av Mr V
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-07 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr V