Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..,..


Leka blatte

Ska berätta en saga för alla er vuxna

Ni har ingen aning om vad vi unga kan göra
fatta vad vi kan störa eller förstöra

Jag e lugn
Känner ändå folk som suttit inne
Ni tror vi leker i ett hör med en pinne
Och det enda vi bryr oss om e om vi fått en finne

Men allt som räknas e vilka du känner
Och vilka som slåss för dej
Nej, det finns inga riktiga vänner längre

Men man måste hålla det "real"
spela halvsvensk eller bättre,
Kalla dej blatte skaffa keps och säga abouw

Men jag e jag
Så fuck allt prat
Jag ser mej som klar




Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 516 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-07 14:55



Bookmark and Share


  gehe
Jag gillade konstaterandet i slutet.


Jag ser mig som klar.
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX