Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan inspiration

 

inget bläck

flyter ur min penna

inget flyt

i mina bäckar

 

torka i

mina vattendrag

inget porlande

vattenfall

 

rosorna har

vissnat ner

stormar tagit

trädens frukter

 

tomhetens tid har kommit




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-07 18:39



Bookmark and Share


  jardan
Såna målande vackra rader, och du skulle vara tom...
2008-10-08

  Bibbi VIP
Man måste våga bli tom ibland för att kunna fyllas på nytt.
Är inte just det kännetecknet på en sann poet?
Applåd!
2008-10-08

  Lena Renman
Kan väl känna igen känslan som beskrivs på dessa målande rader

Lena
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP