Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

runt min själ

 

 

 

när jag säkrat stängslet
matat de vilda hästarnas frihet
vaskat guldet i vardagens flod

besökt den sjunkande dagen
menat mer än jag sagt
funderat över mina spår i dig

önskar jag dina tankar runt min själ




Fri vers av kath
Läst 1747 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-03 08:32



Bookmark and Share


  Peppe11
åhh,jag kan inte mer än att försöka hitta mina andetag när jag läst klart... Så bländande vackert, sådan poesi...
Kram och...tack..P
2008-04-01

  Hans w-art Westlund VIP
favorit (säger inte mer)
2005-08-03

  Anna H
Den här är underbar! Jag gillar särskilt "menat mer än jag sagt" för så är det ofta.
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath